رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

انصارالله یمن ۱۵۳ اسیر را آزاد کرد

انصارالله یمن ۱۵۳ اسیر را آزاد کرد منابع رسانه‌ای از آزادی ۱۵۳ اسیر جنگی توسط جنبش انصارالله یمن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه الجزیره گزارش داد که جنبش انصارالله یمن امروز (شنبه) با حمایت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ حدود ۱۵۳ اسیر را به صورت یک‌جانبه آزاد کرد.

طبق این گزارش، هویت این اسرای آزاد شده فاش نشده است، اما کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفته است که با این اسرا ملاقات داشته است.

«عبدالقادر المرتضی» رئیس کمیته اسرا در دولت صنعا روز جمعه اعلام کرده بود که این دولت در اقدامی یک‌جانبه ده‌ها اسیر متعلق به دولت مستعفی یمن را آزاد می‌کند.

المرتضی گفته بود به دستور «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انقلاب یمن و «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی این کشور، فردا ده‌ها اسیر از طرف مقابل آزاد می‌شود.

آخرین دور مذاکرات میان دولت مستعفی یمن و دولت نجات ملی یمن مستقر در صنعا در ششم ژوئیه گذشته در شهر مسقط (پایتخت عمان) و درباره پرونده اسرا تحت نظارت سازمان ملل برگزار شد.

در جریان این دور از مذاکرات درباره حل برخی نکات از جمله موضوع «محمد قحطان» از رهبران حزب اصلاح یمن و تبادل برخی لیست‌های اسرا توافق شد؛ ۲ طرف با آزادی قحطان در ازای آزادی ۵۰ اسیر انصارالله توافق کردند.

در حال حاضر تعداد اسرای دقیق ۲ طرف مشخص نیست، اما طی مذاکرات استکهلم در سال ۲۰۱۸ هیأت انصارالله و دولت مستعفی یمن لیست‌هایی شامل بیش از ۱۵ هزار اسیر را ارائه کردند.

طرف‌های درگیر در یمن، آوریل ۲۰۲۳ طرفین معامله تبادل اسرا برای آزادی ۹۰۰ اسیر با میانجی‌گری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و سازمان ملل را بعد از مذاکرات دوجانبه در سوئیس امضا کردند.

یمن از سال ۲۰۱۵ در سایه تداوم محاصره ائتلاف عربی با بحران انسانی روبه‌روست که موجب شده هزاران نفر از مردم یمن کشته یا زخمی شوند و میلیون‌ها تن در خطر گرسنگی و مرگ ناشی از آن قرار بگیرند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: یمن اسیر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار